Naar startpagina Wat is kinderfysiotherapie

HET TEAM

Ellen Knaap
Geregistreerd kinderfysiotherapeut sinds 1999.
Specialisatie: prematuren (IBA-IP/ToP programma en general movements) en kinderen met meervoudige beperkingen.
Lees meer >>

Gilde Stuifzand
Geregistreerd kinderfysiotherapeut sinds 2006.
Specialisatie: sensorische informatie verwerking en kinderbekkenfysiotherapie.
Lees meer >>

Marije Vendrig
Geregistreerd kinderfysiotherapeut sinds 2011 (Master opleiding).
Specialisatie: sport gerelateerde klachten en trainingstherapie.
Lees meer >>

Iedere therapeut heeft naast de algemene kennis ook een specialisatie, door veelvuldig onderling overleg vindt continu kennis uitwisseling plaats. Door bijscholing wordt constant gewerkt aan verdere uitbreiding/verdieping van de kennis op het gebied van kinderfysiotherapie en daaraan grenzende specialismen.

DE PRAKTIJK

Na jarenlang deel uitgemaakt te hebben van een maatschap heeft Ellen op 1 januari 2004 de stap gezet naar een eigen praktijk, volledig gericht op kinderfysiotherapie.
In 2006 is Gilde, die al jaren een eigen praktijk had in Rotterdam, toegetreden tot de praktijk. In 2010 is deze samenwerking uitgegroeid tot een maatschap.
Sinds 2010 is Marije werkzaam in de praktijk. Eerst combineerde ze dat met werk in een sport medisch centrum, nu richt ze zich volledig op kinderen, vaak in een sportieve context.

ER IS MEER

Het is heel leuk om kinderen te helpen terwijl je je vak uitoefent, echter we proberen ook op andere manieren wat te doen. Daarom besteden we een deel van de opbrengst van onze praktijk aan goede doelen zoals Unicef en Clini Clowns.

<< terug

DisclaimerPrivacy